Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Osby)

Svetsare

Svetsare


Svetsare

Om företaget
Osby Parca AB är en ledande producent av värmepannor till större fastigheter, industrier, och värmecentraler. Företaget är placerat i skånska Osby och härifrån driver man såväl utveckling, tillverkning och försäljning till norra Europa. Företaget är en del av Nibe-koncernen och har ca 35 anställda.

Nu söker vi en svetsare till vår produktion i Osby!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bygga kundanpassade tryckkärl direkt utifrån ritning där svetsningen sker främst med Mig/Mag. Du kommer mestadels svetsa i svart material mellan 3-25 mm i tjocklek. Även en del montagearbete förekommer och sker ibland ute hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha en bred erfarenhet av svetsning och vara van att bygga konstruktioner direkt från en ritning. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i fast anställning på Osby Parca sen.

Vi arbetar med löpande urval så sök genast via vår hemsida www.wikan.se! Sista ansökningsdag är dock 2/10.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas på 044-5906507 eller Anders på 0451-707483..

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-02

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07
Anders Johansson 0451-70 74 83

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår