Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Övrigt (Kristianstad)

Däckmontör

Däckmontör

Om företaget
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Att arbeta hos oss innebär att du är en del av Nokian Tyres koncern. Vi delar samma värderingar: "We care, we innovate, we deliver high results, together". I allt vad vi gör försöker vi vara affärsmässiga och göra kunden nöjd, hitta små och stora sätt att göra saker bättre på, samt samarbeta och hjälpa varandra.

Vi söker nu en däckmontör till vår verkstad i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer främst att innebära däckservice till alla typer av fordon; personbil, SUV, lätt lastbil, lastbil samt tunga fordon, så som jord- & skogsbruk och entreprenad. Reparation, montering, skifte och balansering av sommar/vinterhjul är också en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Servicearbete på väg samt ute på fält kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta fysiskt, har rätt inställning och är öppen för att lära dig nya saker. Har du tidigare arbetat som däckmontör är det meriterande, dock inte ett krav. Som person är du positivt inställd, social, flexibel och arbetar lika bra enskilt som i grupp. Då rollen innebär mycket kundkontakt är svenska i tal och skrift ett krav. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Tjänsten kommer vara placerad i Åhus, men upplärningstiden sker på Vianor i Kristianstad. Arbetstiden är förlagda på dagtid, måndag-fredag. Tjänsten är på heltid och inleds som en inhyrning via Wikan Personal som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Vianor efter sex månader.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 2022-10-04.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Nilsson, via telefon 044-590 65 11.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-04

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår