Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Kristianstad)

Leveransadministratör

Leveransadministratör

Om företaget
Kristianstads Automobil AB är en privatägd bilhandelskoncern som omsätter ca 650 Msek per år och har ca 110 anställda. Inom personbilsdelen är vi en av Sveriges 10 äldsta återförförsäljare och startades bara fem år efter att Volvo Personvagnar grundades 1927. Vi har varit en del av Volvofamiljen sedan vi öppnade upp portarna och representerar även varumärket Renault. Detta gav oss en viktig möjlighet till att erbjuda ett större och mer komplett utbud. Vi fick 2009, som en av få utvalda Renaulthandlare, möjlighet att även börja sälja bilmärket Dacia. Mer information om företaget hitta du på www.kristianstadsautomobil.se

Vill du vara med i Kristianstad Automobils team och vara en länk mellan säljavdelningen och ekonomiavdelningen? Vi söker nu en leveransadministratör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som leveransadministratör är du kittet mellan vår sälj- och ekonomiavdelning. Du koordinerar leveransen av bilarna tillsammans med en kollega. Administrationen innebär att du tex beställer hem bilen, administrerar lån, fakturerar, konterar fakturor, försäkrar bilen, sköter garantier och ställer bilen i trafik. I rollen är du ansvarig för registeruppdateringar, rapportering av tex försäljningsstatistik. Du har kontakt med säljare, kollegor på ekonomiavdelningen, försäkringsbolag, finansbolag och i vissa fall även med kunder. I rollen rapporterar du till vår försäljningschef och sitter på vårt kontor i Hammar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det här uppdraget passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration och struktur. Du har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa ordning, är metodisk och gillar att organisera. Du tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och säkerställer att alla arbetsuppgifter blir slutförda i tid. Vidare så ser vi att du är nyfiken, föredrar att nyttja system och följa flöden. Vi tror att du tidigare har arbetat med avancerad administration, gärna inom fordonsbranschen, både på detaljerad nivå, men också med en lyft blick där du har vana att göra summeringar, avrapportera och sammanfatta. Du har exempelvis haft en roll som ekonomiassistent eller liknande roll som kräver grundläggande ekonomikunskaper. Som person är du analytisk, ihärdig, noggrann och gillar att arbeta systematiskt.

För att klara rollen hanterar du Officepaketet samt affärssystem. Du kommer att arbeta i ett 10 tal olika system och att vara lättlärd i system är en förutsättning för att klara rollen. Du formulerar dig mycket väl i svenska och har grundläggande kunskaper i engelska.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på Kristianstads Automobils kontor i Hammar. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Kristianstads Automobil som inleds med sex månaders provanställning. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 11 oktober. Tillsättning sker snarast efter överenskommelse och vi ser gärna att du bor inom rimligt pendlingsavstånd ca 30 minuter.

Vi erbjuder dig en anställning på ett av Kristianstads äldsta familjeföretag där du som anställd får ta del av våra förmåner i bilägandet, friskvårdsbidrag m.m. Välkommen med din ansökan via www.wikan.se! För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-11

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår