Tillbaka till sök
Utgått jobb

Teamleader underhållsavdelningen

Teamleader underhållsavdelningen


Teamleader underhållsavdelningen

Om företaget
HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. HKScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. Produktion sker mestadels dagtid.
Nu söker vi en teamleader till vårt kompetenta underhållsteam i slakten.
Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER är våra gemensamma värderingar och en viktig del av arbetet. Vi erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag, individuell kompetensutveckling och rabatt på våra produkter i vår personalbutik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Som teamleader kommer du medverka och driva det mekaniska underhållet i slakten. Inom ramen för tjänsten ingår arbete med bl.a. felsökning, reparationer, förebyggande underhåll samt delta i projektarbeten. Du kommer även sköta planeringen för de fyra underhållsteknikerna som idag arbetar i slakten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker/servicetekniker med fördel inom processindustrin. Det är meriterande om du har kunskap inom el/automation, underhållsteknik, svets, hydraulik, och pneumatik.
Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering i Kristianstad
Arbetstid är dagtid. I tjänsten kan beredskapstjänstgöring ingå.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Dock senast 27/11.
Läs mer och ansök på www.wikan.se

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044?590 65 07.Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-11-27

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår