Tillbaka till sök
Utgått jobb

Automationstekniker

Automationstekniker


Automationstekniker

Om företaget

HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. HKScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. Produktion sker mestadels dagtid.
Nu utökar vi med fler automationstekniker till vårt starka och kompetenta underhållsteam. Vårt team består av ca 40 medarbetare och leds av Mikael Lindblad, underhållschef.
Som Automationstekniker kommer du att arbeta nära tillsammans med elektriker och mekaniker.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
- Felsökning och optimering av automationsutrustning.
- Följa upp driftsstopp inom ansvarsområdet och aktivt ta fram åtgärdsförslag för att minimera dessa.
- Arbeta med uppföljning och förebyggande UH från vårt nya underhållsystem Maintmaster.
- Ingå i arbetet med utveckling och deltaga aktivt i våra nya projekt.
- Vara en viktig byggsten i den konstanta utvecklingen av Automation på HKScan.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el eller automation gärna med påbyggnad automation från yrkeshögskola eller erfarenhet som Automationstekniker med fördel inom processindustrin. Du har kunskap inom automationsteknik och erfarenhet av felsökning samt styr- och reglerteknik. Meriterande om du arbetat i Siemens eller Mitsubishi PLC system och HMI.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och är nyfiken inom området då vi använder både våra leverantörers specialist utbildningar, samt löpande utbildning efter önskemål och behov..
Lätt för att kommunicera med kollegor och bidra till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en uppskattad egenskap. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till dagtid, 8 h per dag och varierar inom intervallet 05.30-16.30 då vi stödjer när produktionen pågår.
Var åttonde vecka ingår beredskap då det sker städning om kvällarna efter produktion.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 27/11. Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson på Wikan Personal, 044 - 5906507.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-11-27

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår