Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Olofström)

Industrielektriker

Industrielektriker


Det går bra för oss på Geberit! Idag är vi den marknadsledande tillverkaren av VVS-produkter i porslin för badrumsmiljöer och vår underhållsverkstad i Bromölla blomstrar - det är här du kommer in i bilden!


Har du erfarenhet från industrin som elektriker? Innehar du auktorisation A eller AL? Vill du jobba med stormärken som Siemens, Mitsubishi och Yaskawa i en modern verkstad? Perfekt - med ett högt tryck i vår verkstad behöver vi nu förstärka vårt Bromölla-gäng med en industrielektriker som även tar ansvar för regelefterlevnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik.

Produktionsnätverket omfattar 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernen har cirka 12 000 anställda i ca 50 länder och huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz.

Dina arbetsuppgifter
Då det är mycket på gång inom våra produktionsområden framöver, behöver vi komplettera vår underhållsavdelning med en industrielektriker i en teamledande roll för el-och automationsgruppen.

Som Industrielektriker hos oss blir du en del av ett glatt gäng där du tillsammans med dina verkstadskollegor utför service och reparationer på våra maskiner och i våra fastigheter. Du kommer att tillhöra en underhållsavdelning bestående av mekaniker och elektriker inom industri- och automation. Underhållsavdelningens huvudsakliga uppgift är att avhjälpa och förebygga störningar i produktionen.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll på våra elanläggningar. Eftersom tjänsten även innebär arbete som el-installatör för regelefterlevnad verkar du som internkonsult vid frågeställningar kring elsäkerhet och ansvarar för utveckling av arbetsmetoder, utbildning och rutiner som syftar till att få elsäkerhetsarbetet att fungera och utvecklas i verksamheten.

Hos oss får du underhålla så många som 55 stycken olika robotar. Här möts automation och PLC-programmering i en oslagbar kombination och ger en arbetsdag som präglas av stor variation. Förutom service och underhåll kommer du även få vara med på större projekt som innebär att installera nya robotar och maskiner.
Som industrielektriker hos oss får du arbeta i en mycket modern verkstad. Tröga maskiner från 60-talet blir ett minneblott - här snackar vi Siemens, Mitsubishi och Yaskawa!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är bra om du har några års erfarenhet i en liknande befattning i bagaget - gärna inom industrin och med inslag av automation. Om du dessutom är en fena på ritningsläsning, PLC-programmering och har SAP-kännedom är det toppen, men inget absolut krav. Vi är ett kunnigt och erfaret gäng som kommer lära upp dig och förse dig med de kunskaper du behöver för att kunna briljera i verkstaden!

Med stort engagemang och ett inneboende driv kan just den här rollen vara som klippt och skuren för dig!

Information och kontakt
Varmt välkommen till en trygg arbetsgivare med en familjär och varm värdegrund. Vi kommer göra allt för att du ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter tillkompetensutveckling. För dig med höga ambitioner finns även möjligheter att samverka med teknikavdelningen och utvecklas åt det hållet.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Geberit Production AB i Bromölla. Som Industrielektriker arbetar du dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 21 december och vi tillämpar löpande urval. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg 044-590 65 14 vid frågor.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-21

Tjänstgöringsort

Olofström (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår