Tillbaka till sök
Utgått jobb

Lastbilschaufför

Lastbilschaufför


Lastbilschaufför

Om företaget
Svetsteknik i Kristianstad AB är en komplett återförsäljare och serviceverkstad till din verkstad eller industriverksamhet. Vårt utbud innefattar försäljning av svetsmaskiner, skärmaskiner, verktyg samt underhåll av produkterna som vi säljer.

Nu söker vi en lastbilschaufför till vår fina anläggning i Kristianstad för att sköta leveranser av industriutrusning till våra kunder.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför på Svetsteknik får du varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du börjar dagen tillsammans med personal från lagret med att packa bilen för att sedan leverera ut gods till våra kunder. Företagen finns i Skåne, Blekinge och Småland där du utifrån fraktsedlarna planerar din arbetsdag. Arbetet innebär många stopp med på- och avstigningar ur fordonet, så det krävs att du har en god fysik.
Arbetet utförs självständigt och varje dag är du tillbaka i god tid för att kunna planera nästkommande dag samt vara behjälplig på lagret om tid finns över.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor!

Arbetstiden är 07:00-15:30.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort, YKB samt ADR.
Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom transport, helst med distributionskörning men det är inte ett krav.

Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet! Vi vill att du har ett stort engagemang, är noggrann samt ansvarstagande.

Svetsteknik jobbar alltid med kunden i centrum och värdesätter hög service, så det är viktigt att du som person gärna gör det lilla extra när det krävs.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Svetsteknik där provanställning tillämpas.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida och urval sker löpande, så skicka din ansökan direkt! Sista ansökningsdag är dock 4/12.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-04

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår