Tillbaka till sök
Utgått jobb

Mekanisk konstruktör

Mekanisk konstruktör

Om företaget
Vår verksamhet inleddes redan 1935 i ett skånskt garage och idag erbjuder vi ett brett sortiment av produkter för värme och ånga. Utbudet innehåller elpannor, olje- & gaspannor och fastbränslepannor, men även tillhörande utrustning som bränsleförråd och rökgasfilter. Våra pannor och panncentraler ritas och byggs i skånska Osby och här har vi även lager och kontor. I samarbete med våra leverantörer kan vi leverera kompletta lösningar med till exempel brännare, säkerhetssystem, bränsleförråd, rökgasreningsutrustning och vattenreningsutrustning. Årsomsättningen är ca 75 M. SEK, bolaget har 38 anställda och är placerat i Osby. Läs gärna mer på www.osbyparca.se

OsbyParca AB är sedan årsskiftet ett fristående dotterbolag i Nibe Industrier AB och står inför en spännande tillväxtresa. Vi söker nu en mekanisk konstruktör som vill vara med på vår fortsatta resa. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
För att möta en ökad efterfrågan söker vi nu en Mekanisk Konstruktör för framtagning och design av pannor och kringutrustning.

I arbetet ingår att:
- Göra tillverkningsunderlag, utföra hållfasthets-, dimensionerings-, och termoberäkningar enligt gällande direktiv.
- Ansvara för att standardprodukter hålls uppdaterade och enhetliga över sina produktgrupper
- Framtagning av montageinstruktioner i text eller som ritning
- Bistå övriga organisationen med teknisk support vid behov

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad inom ett tekniskt område på högskole- eller yrkeshögskolenivå. Alternativt har du tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att ha arbetat i rollen en längre tid. För att lyckas i rollen ska du ha några års erfarenhet av mekanisk konstruktion och erfarenhet av CAD-arbete och av att rita i 2D samt 3D. Vi ser gärna att du har teoretisk och praktisk erfarenhet av konstruktion och utveckling, har du dessutom erfarenheter från en liknande tillverkning är det ett plus.

Tjänsten kräver att du kan flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi ser det som självklart att du är systemvan. Vi använder Autodesk Inventor, Autocad samt Monitor.

Du som söker är självgående, driven och lösningsfokuserad. Du har förmågan att skapa struktur och ordning i ditt arbete och är van att driva dina egna projekt. Du är stresstålig och van att arbeta målfokuserat och/eller tidsbestämt. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Välkommen med din ansökan via wikan.se!

Tjänsten är på heltid med placering på Osby Parca i Osby. Tillsättning sker efter överenskommelse.

För mer information eller frågor kring tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson på 044- 590 65 07 alt Johanna Fondell på 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-05

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår