Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Bromölla)

El- och automationstekniker med IT-kunskaper

El- och automationstekniker med IT-kunskaper


Är du en driven person med el- eller automationsbakgrund? Är du intresserad av industriell IT? Skulle du vilja arbeta för ett stabilt kommunalt bolag i en framtidsbransch? Läs då vidare!

Om företaget
Skåne Blekinge Vattentjänst AB, även kallat SBVT, är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att drifta vatten- och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. SBVT ägs av Bromölla Energi & Vatten AB, Olofströms Kraft AB, Osby Kommun och Östra Göinge Kommun. Syftet med ett gemensamt driftbolag är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för drift av delägarnas respektive VA-anläggningar - till nytta för våra VA-abonnenter.

Tillsammans har de fyra kommunerna drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten- och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Här ingår, förutom över 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun.

SBVT har ny VD och organisationen står inför stora investeringar i VA-anläggningarna i våra fyra ägarkommuner. Det ska bl a byggas nya vattenverk, reningsverk, utbyggnad av ledningsnätet i våra tätorter, VA-saneringar och överföringsledningar mellan de fyra kommunerna.

Tack vare denna spännande tillväxt söker vi nu en el- och automationstekniker med IT-kunskaper, som ska förstärka vår produktionsavdelning ytterligare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som el- och automationstekniker på SBVT arbetar du över hela vårt geografiska område och på samtliga anläggningar som SBVT driftar, dvs vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. Du utför underhållsarbete och felsökning samt installerar ny utrustning i våra övervakande styrsystem, i samarbete med lokal driftspersonal.

På sikt förväntas du även medverka i och driva egna, mindre projekt samt kunna bereda beställningar av ny utrustning eller tjänster. Du följer också upp underentreprenörers arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en utbildningsmässig bakgrund inom el och/eller automation. Då en hel del av arbetsuppgifterna också tangerar det vi benämner teknisk eller industriell IT, så kräver vi att du har goda kunskaper inom detta fält. Har du dessutom kunskaper i eller intresse för servrar och nätverk så är det meriterande.

Yrkesmässigt kan du ha arbetat som installationselektriker, automationstekniker eller industrielektriker för att vara en intressant kandidat. Du har goda kunskaper i HMI, PLC-styrning och SCADA-system, men måste också tycka om den praktiska delen där man får "skruva" själv.

Som person är du en självgående, nyfiken, driven och flexibel person. Vi ser också att du är en lagspelare som är både social och kommunikativ. Tjänsten är omväxlande och för rätt person finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT. Den fysiska placeringen kan vara i vilken som helst av våra fyra kommuner, men en stor del av arbetstiden spenderas ute på våra anläggningar. Arbetet är förlagt till dagtid.

B-körkort är ett krav och tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra en stabil organisation som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-12-16.

För mer information eller frågor, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-16

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår