Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Tekniker med ansvar för lager och reservdelar

Tekniker med ansvar för lager och reservdelar

Om företaget
Sveriges Stärkelseproducenter förening u.p.a bildades 1927, medlemmarna består av lantbrukare. Företagets huvudverksamhet är att utveckla, producera och marknadsföra stärkelseprodukter, fiber och protein som utvinns från potatis. Potatisen odlas och levereras av föreningens medlemmar. Produkterna säljs till livsmedelsindustrin inom affärsområdet Lyckeby och till pappersindustrin inom affärsområdet Solam. Inom koncernen arbetar cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige. Koncernen omsätter cirka 2,5 miljarder.

Vi söker nu en tekniker som ansvarar för lager och reservdelar med mekaniska kunskaper. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll hos oss på Lyckeby kommer du aktivt delta i arbeten gällande underhåll och reservdelshållning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

- Strukturera och bygga upp lager för reservdelshållning/inköp av reservdelar.
- Upprätta instruktioner och dokumentationsarbete.
- Förebyggandeunderhåll och felsökningar ute i driften.

Ett perfekt jobb för dig som har en lagerbakgrund samt intresse för mekanik.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har något års erfarenhet utav administrativt arbete eller teknisk service. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Vidare har du god datorvana, gärna erfarenhet av att arbeta i underhålls- och verksamhetssystem. Du har antingen arbetat med mekanik i tidigare roller eller kanske har du ett brinnande mek-intresse och spenderar mycket tid på detta på din fritid.

Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person som känner stort engagemang och ansvar i ditt arbete. Du är strukturerad, lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Information och kontakt
Inledningsvis är tjänsten en inhyrning via Wikan Personal.
Tjänsten är förlagd till dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan via vår hemsida så fort du kan, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 6/2.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Nyberg tel. 044- 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-06

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår