Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Kristianstad)

Skjutstativförare till vårsäsongen

Skjutstativförare till vårsäsongen

Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Nu söker vi skjutstativförare till vårsäsongen och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer framför allt att innebära truckkörning med skjutstativtruck (B3) med lagerhantering på höga höjder. Du kommer att arbeta med pack och plock där rapportering sker via truckdator. Arbetet kräver ett högt tempo genom hela arbetspasset och innehåller också mycket fysiskt krävande moment såsom lyft av kartonger och dunkar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning med skjutstativ (B3) och lagerarbete. Truckkort är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat på höglager samt har en ADR.1.3 utbildning. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av något affärssystem då orderhanteringen sker via dator.

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och van vid att hålla högt tempo samtidigt mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Du tar initiativ, har hög arbetsmoral och bidrar genom god samarbetsförmåga till en härlig arbetsgrupp. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och du har även grundläggande matematiska kunskaper.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Tjänsten är en säsongsanställning via Wikan Personal. Arbetstiden varierar mellan 2-skift och dagtid. Övertid på helgerna förekommer ofta. Uppdragslängden varierar.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 1 februari 2023.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten är du välkommet att kontakta Sara Nilsson på 044- 590 65 11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-01

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår