Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Inköp/försäljning/marknad (Kristianstad)

Personbilssäljare

Personbilssäljare

Om företaget
Kristianstads Automobil AB är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia.
Under 2023 kommer Kristianstads Automobil Personvagnar AB och Bilmånsson i Skåne AB att fusionera sina verksamheter. I sammanslagningen ingår även Östra Skånes Bilvaruhus AB som är återförsäljare av Hyundai. Det nya bolaget kommer också att under 2023 förvärva Bil-Bengtsson. Tillsammans kommer vi årligen att sälja 9 000 bilar, omsätta drygt 2 miljarder kronor, sysselsätta 350 medarbetare i Kristianstad, Ystad, Simrishamn, Sjöbo, Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund.

Nu söker vi en målinriktad och driven personbilssäljare som vill vara med och bygga framtidens bilförsäljningskoncept. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Bilbranschen är inne i ett av sina mest intensiva och spännande skeden någonsin. Elektrifiering och nya sätt att äga bil är en del av en intressant och positiv förändringsresa där mycket kommer hända. För att lyckas behöver vi fortsätta skapa långsiktiga kundrelationer, vårda och utveckla våra nätverk samt ge kunderna världens bästa service. Ditt uppdrag som vår nästa personbilssäljare blir att se till att varje kund erbjuds ett attraktivt bilägande och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att sälja både nya och nästan nya Volvo, Renault och Daciabilar (samt tilläggstjänster) till såväl privatkunder som företagskunder. Vårt mål och yttersta mission är att alltid ha 100% nöjda kunder. Som vår bilsäljare bidrar du till detta genom att vara ansvarig för din planering, uppnå och följa upp de av företaget uppsatta mål och verka för att skapa en trivsam arbetsplats.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du tar hand om kunden under hela säljprocessen och vi ser därför att du är en strukturerad, nätverkande och målinriktad säljare som sätter kundens behov främst. Det är viktigt att du har ett öppet sinne för förändring och att du ständigt följer med i utvecklingen. På Kristianstads Automobil "Jobbar vi tillsammans för att skapa och leverera ett komplett bilägande för våra kunder". Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och troligtvis jobbar du redan idag med komplex företagsförsäljning i Kristianstad och/eller Hässleholmsområdet. Vi ser gärna dig som redan idag jobbar som bilsäljare med framgång och att du är affärsinriktad och drivs av mål och resultat samtidigt som du har kunden i fokus. Du är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team där gemenskapen är viktig. Vidare har du mycket god systemvana och erfarenhet av arbete i någon form av säljstödsystem med resultatuppföljningar. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Information och kontakt
Tjänsten kräver B-körkort, arbetstiderna är dagtid och du arbetar ibland helg. Din tjänsteort är Kristianstad och vi ser gärna att du bor i närområdet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast, efter överenskommelse. Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande urval, sök dock senast den 3 februari 2023.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se. För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-03

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår