Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Kristianstad)

Ekonomisupport

Ekonomisupport

Om företaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad - på riktigt?

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Stena Recycling i Kristianstad söker en Ekonomisupport med affärsfokus och teamkänsla!

Dina arbetsuppgifter
Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Du har din kontorsplats på vår anläggning i Kristianstad men arbetar även med våra kollegor i regionen.

I rollen som ekonomisupport kommer du arbeta med de ekonomiska transaktionerna i vår verksamhet. Du säkerställer att kvalitet och utfall följer våra överenskommelser och avtal i våra system och gentemot våra kunder. I rollen hanterar du kundfordringar, leverantörsskulder och har en viktig roll i vårt bokslutsarbete. Vidare har du en rådgivande funktion både internt och gentemot våra kunder. I vårt team arbetar vi ständigt med utveckling och förbättringar av rutiner och arbetssätt, där vi ser att du är en drivande deltagare!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är strukturerad, serviceinriktad och positiv. Du behöver ha gymnasieutbildning, minst ett år relevant arbetslivserfarenhet och kunskap inom Officepaketet. Har du dessutom en god förmåga att driva utvecklingsinriktade projekt inom administration och en förståelse för affärer och ser helheten, finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra.
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och vilka resor de har gjort inom vårt bolag. Följ också gärna vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Information och kontakt
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2023-02-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg 044-590 65 14.

Tjänsten är på heltid - dagtid, och börjar med en visstidsanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-05

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår