Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Kristianstad)

Bartender till säsong 2023

Bartender till säsong 2023


Vi söker en driven och utåtriktad bartender som vill vara med och utveckla och skapa!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Vi är redo för nästa steg i vår verksamhetsutveckling och söker nu en bartender till säsong 2023. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Då vår bar är placerad vid entrén blir du naturligt vårt ansikte utåt och är den som har äran att ta emot våra gäster. Som bartender har du fullt ansvar för baren. Det vill säga att dina arbetsuppgifter bland annat innebär inköp, utveckling och underhåll av dryckesmenyn, dryck under service, rengöring och skötsel av baren.

Detta är en helt ny tjänst och vi ser gärna att du har en passion för yrket och vill vara med och sätta din prägel på både vårt dryckessortiment och dryckesmeny.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har arbetat som bartender i minst två år och har siktet inställt på att både service och kvalitet är på toppnivå. Har du även haft en ledande befattning så som barchef eller liknande är detta meriterande.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där social kompetens, positiv inställning, att du är service minded och en lagspelare är viktiga. Du är en god kollega som har en naturlig fallenhet för gott gästbemötande och du behärskar svenska i både tal och skrift. Dessutom briljerar du med dina dryckeskunskaper! Vi önskar att du är kreativ och vill ta plats i vår utvecklingsprocess och ta vår bar till nästa nivå.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker i mars och varar till oktober med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på kvällstid samt helger. Boende ingår ej men i de fall där pendlingsavståndet blir för långt för daglig pendling finns möjlighet för övernattning hos Araslöv. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Är du vår nya barstjärna? Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 6 februari 2023.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen till att kontakta Sara Nilsson på 044-5906511.
Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-06

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår