Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Osby)

Mekanisk Montör

Mekanisk Montör

Om företaget
Goldschmidt Sweden AB, är en global teknikledare när det gäller tvåvägsfordon. Företaget designar och producerar väg - järnvägsfordon med högsta tillförlitlighet och funktionalitet. Goldschmidt Sweden AB är kompetenscentrum för väg ? järnvägsfordon inom Goldschmidt-gruppen.

Mer information om Goldschmidt Sweden AB och våra produkter hittar du på vår hemsida www.goldschmidt.com

Vi söker nu en erfaren montör till vår tillverkningsenhet i Osby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör kommer du att arbeta med montage av utrustning på kundanpassade tvåvägs fordon. Du kommer att få arbeta brett och varierande med olika typer av montage inom mekanik, hydraulik, pneumatik och till viss del elektronik. Du kommer även att jobba efter ritningsunderlag gällande slang och kabeldragningar, montage av skåp och liftar eller annan tillhörande utrustning. Att delta gemensamt med dina kolleger vid provkörning av fordon för att kvalitetssäkra utfört arbete är en av arbetsuppgifterna.
Du arbetar nära andra montörer i mindre team vid montering av varje projekt och du rapporterar till Teamledare och Produktionschef.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har stort tekniskt intresse inom mekanik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen och då arbetat som PB- eller LV mekaniker, men det är inget krav. Har du erfarenhet av el, hydraulik och pneumatik så är det meriterande men det viktigaste för oss är ditt tekniska intresse och viljan att lära nytt. Dina kunskaper i svenska språket är goda i både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten och C-körkort är meriterande.

För att lyckas i tjänsten som montör söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt. Du är en person som sätter Goldschmidt Sweden AB:s övergripande mål i centrum för ett bra resultat.

Information och kontakt
Tjänsten som montör är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal.
För rätt person förväntas tjänsten därefter övergå i en tillsvidareanställning hos Goldschmidt Sweden AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-02-12.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-12

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår