Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Bromölla)

VA-ingenjör

VA-ingenjör

Om företaget
Skåne Blekinge Vattentjänst AB (SBVT) är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att sköta vatten och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. Syftet med det gemensamma driftbolaget är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för driftbolagets VA- anläggningar - till nytta för kommunernas VA-abonnenter.

I kommunerna finns det drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till vatten- och avloppsanläggningar. Här ingår ca 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun. I våra tätorter sker utbyggnad av ledningsnätet och VA-saneringar och mellan våra tätorter byggs överföringsledningar. Under de kommande åren skall det byggas nya vattenverk och reningsverk.

Vi söker en VA-ingenjör som trivs i en bred roll där du rör dig ute på fält i kombination med administrativt arbete!

Dina arbetsuppgifter
Som VA-ingenjör kommer du att arbeta i en variationsrik roll med utredningsarbete kring att alltifrån fastställa fel i VA-anläggningen med tillkommande beredande åtgärder till att arbeta proaktivt och förebyggande för att undvika att nya fel uppstår. Du stöttar vår drift och måste vara beredd och på att identifiera eller lösa både små som stora problem.
Utöver utredning och beredning kommer du även vara involverad i arbetet med Ledningskollen (Webbtjänst), dagvattenplanering eller leverera ledningsinformation till projektledare, VA-huvudmän och externa intressenter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att klara rollen ser vi att du har erfarenhet av arbete med frågor rörande kommunalt vatten och avlopp, gärna praktisk erfarenhet från en operativ roll inom VA. Du är van att jobba i ett GIS system (vi använder Geosecma) och förstår dess uppbyggnad och funktion. Vidare ser vi det som meriterande om du har kunskaper inom dagvatten och har grundläggande kunskaper inom VA-juridik, inmätningsteknik och kapacitetsutredningar. Du är tekniskt lagd och har goda kunskaper inom ritningsläsning. Som person är du ödmjuk, flexibel, anpassningsbar och nyfiken på nya uppgifter.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT som inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten utgår från vårt kontor i Bromölla, men du kommer att röra dig mycket ute på fältet (Bromölla, Olofström, Osby, Östra Göinge) vilket kräver B körkort. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 7 februari.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-16

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår