Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Markaryd)

Betongarbetare

Betongarbetare

Om företaget
MT Betong AB, som ingår i Forsheda Hus Gruppen AB, tillverkar skräddarsydda prefabricerade betongelement av hög standard vilka tillverkas inomhus på fabrik till såväl bostäder och handel, som till industri och lantbruk. De prefabricerade betongelementen levereras monteringsfärdiga från fabrik till byggarbetsplats. MT Betong AB tillverkar förutom betongelement även andra kundanpassade produkter i betong.

MT Betong AB befinner sig i en expansiv fas med ökande orderbeläggning vilket gör att vi nu behöver förstärka vårt team med produktionspersonal.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet går i första hand ut på forma, armera och gjuta betongväggar, balkongplattor och liknande produkter. Du har ett nära samarbete med övrig personal som armerar, gjuter och gör efterbearbetning på de tillverkade produkterna. I arbetet ingår ritningsläsning och man samarbetar i mindre team. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller annan tillverkningsindustri. Du behärskar ritningsläsning och är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av arbete med formning/armering är ett stort plus. Det är mycket meriterande om du har truck- och traverskort.

Du är trygg och van att arbeta självständigt, men du har också lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig.

Information och kontakt
Tjänsten som betongarbetare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid. Efter en inhyrningsperiod hos Wikan Personal förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos MT Betong AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-02-12.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-12

Tjänstgöringsort

Markaryd (Kronobergs län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår