Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Kristianstad)

Kökschef

Kökschef


Vi söker en kreativ kökschef till Araslöv Krog!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en av Sveriges bästa resorter, där maten står i centrum, i svårslagen naturskön miljö.
En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.
Vi är en stabil verksamhet som erbjuder vår personal trygghet och långsiktighet. Besök vår hemsida för mer information om oss: https://araslovgolf.se/restaurang-3/

Då vår nuvarande kökschef ska flytta norrut söker vi nu en ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi siktar alltid högt och vill stärka vårt kök för att ta maten till nya smakrika nivåer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av ledarskap och med vana av matlagning på hög kulinarisk nivå.
Du kommer arbeta nära vår Food & Beverage Manager för att tillsammans förädla och utveckla våra matupplevelser. Tjänsten är operativ och innebär ett ansvar för vårt kök och att leda vårt köksteam. Vi erbjuder en heltidstjänst med tillträde snarast. Tjänsten är flexibel vilket innebär arbetstid på dagtid, kvällstid och helger. Du är delaktig i köksteamets schemaläggning och ansvarar även för ditt eget schema.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där positiv inställning, att du är en lagspelare och rakhet är viktiga. Ledarskap faller dig naturligt och vi vill att du leder personalen genom kunskap och inställning. Du planerar din och dina medarbetares tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Du har även ansvaret för köksekonomin, därför ser vi gärna att du har ett ekonomiskt tänk när det gäller både inköp och i ditt ledarskap. Vi önskar att du är kreativ och vill ta plats i vår utvecklingsprocess och att du har passion för bra och hållbara råvaror.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst hos Araslöv Golf & Resort och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger. Boende ingår ej men i de fall där pendlingsavståndet blir för långt för daglig pendling finns möjlighet för övernattning hos Araslöv.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 13 februari 2023.
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen till att kontakta Sara Nilsson på 044 - 590 65 11.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-13

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår