Tillbaka till sök
Utgått jobb

Sommarjobba på HKScan i Kristianstad!

Sommarjobba på HKScan i Kristianstad!


Är du arbetssökande? Har du nyligen tagit studenten eller vill testa på något nytt i arbetslivet? Nu har du chansen att arbeta på HKScan i sommar! Skicka din ansökan redan idag!

Om företaget
HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som funnits i över 100 år. I Sverige är vi mest kända för våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens. Våra produktionsanläggningar finns i Linköping, Skara, Kristianstad och Halmstad. Här tillverkar vi olika kött- och charkprodukter, samt Scans vegetariska sortiment. Vi är en av Nordens största livsmedelsproducenter - varje år tillverkar vi 4 000 ton Mamma Scans köttbullar, 1 miljon julskinkor, 20 000 ton korv! Vi drivs av ett starkt fokus på hållbarhet, vilket omfattar både vår produktion och våra medarbetare.

Kom och sommarjobba i vår matproduktion! Inför kommande säsong söker vi ca 100 semestervikarier under perioden juni-augusti 2023, till vår produktionsanläggning i Kristianstad. Vi letar efter livsmedelsoperatörer, styckare/slaktare och truckförare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Klicka här för att se hur det är att arbeta på HKScan

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på vilken avdelning placeringen sker. Som semestervikarie erbjuds arbetsuppgifter inom följande områden;

-Slakt och styckning
-Beredning av produkter enligt recept till charkens avdelningar
-Tillverkning av olika produkter, rotation vid maskiner och linjer
-Paketering av kött- och charkprodukter, orderplock och etikettering
-Truckkörning, lastning och lossning (samt övrigt terminalarbete)

Du välkomnas till ett arbetslag med en ansvarig produktionsledare. Under den första veckan får du en introduktion med utbildningar i bland annat ergonomi, säkerhet, kvalité och hygien.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, har hög arbetsmoral och tycker om att vara aktiv i din arbetsroll. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter från industri- eller livsmedelsarbete. Du är inte rädd för att hugga i och du är van att hålla högt tempo, samtidigt som du är mån om både kvalité och säkerhet. Arbetet kan innehålla fysiskt krävande moment, så det är viktigt att du har förutsättningar att klara detta. Du ska kunna arbeta i grupp och samarbeta med andra, då flera av avdelningarna kräver att man hjälps åt för att kunna nå bästa möjliga resultat. Har du truckkort och truckvana anses detta vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna varierar beroende på avdelning. Det förekommer skiftarbete (dag, kväll, helg). Efter sommaren finns det goda möjligheter till förlängd anställning. För att få arbeta i produktionen krävs det att du fyllt 18 år innan påbörjad anställning.

Utöver meriterande erfarenhet från en av Sveriges största livsmedelsproduktioner erbjuds även friskvårdsbidrag och rabatterade priser på Scans egna produkter i personalbutiken.

Är du intresserad? Ansök gärna direkt, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag 31 mars.

För mer information om tjänsterna går det bra kontakta Sara Nilsson på 044-590 65 11 och Kristoffer Svensson 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår