Tillbaka till sök
Utgått jobb

Frukostvärd till Araslöv golfkrog

Frukostvärd till Araslöv golfkrog


Ett säsongsjobb för dig som vill arbeta med ett familjärt team i en rolig och livlig bransch!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Vi söker nu frukostvärd till vår restaurang i Araslöv. Perioden sträcker sig omgående till slutet av september så det är viktigt att du kan detta. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som frukostvärd kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att förbereda och servera frukost till gästerna. Du börjar dagen kl.06.00 med att duka upp och förbereda buffén. I detta ingår tillagning av den varma delen. Du ansvarar för att bufféerna alltid är uppfyllda och inbjudande. Du plockar disk från borden och håller i ordning i serveringslokalen samtidigt som du förbereder morgondagen. I rollen ingår det även att kunna göra kakor eller annan fika till konferenser.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån restaurangbranschen men vi ser det som meriterande. Det kan räcka med att du har en positiv inställning och har ett intresse för att lära dig hur restaurangbranschen fungerar. Som frukostvärd är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Du ser det där lilla extra och möter gästerna med ett leende.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är socialt utåtriktad, har ett stort intresse för andra människor och som ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare och har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du är stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker omgående och varar fram till slutet av september alternativt mitten av oktober, beroende på överenskommelse. Med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdagen är den 1 juni.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Sara Nilsson 044-590 65 11.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-01

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår