Tillbaka till sök
Utgått jobb

Fordonsmontör

Fordonsmontör

Om företaget
Svabo Kaross har sedan starten 1986 hela tiden utökat sitt utbud av specialtillverkade byggnationer för en mängd olika branscher och kundgrupper. Utvecklingen pågår ständigt och vår kunskap utökas hela tiden då vi utför nya spännande och avancerade projekt åt olika kundkategorier. Vi utför och bygger allt från en specialinredning i en hantverkarbil till hytter för tyngre järnvägsfordon.

Nu söker vi en fordonsmontör med goda kunskaper inom hydraulik till vår anläggning i Kristianstad för långsiktig anställning! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med om- och tillbyggnad av tunga fordon, bland annat i form av montering av lastbilspåbyggnader och inredningar. Även reparationer och service ingår i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har tidigare monterat efter ritning och har vana av att göra jobb där slutresultatet håller hög kvalité. Det är mycket meriterande om du har en fordonsteknisk bakgrund och har erfarenhet av fordonsmekanik/fordonsmontage. Även kunskap och erfarenhet av hydraulik krävs.
Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är positiv och trivs med att ta ansvar.

Information och kontakt
Anställningen är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas övergå i fast anställning hos Svabo Kaross sen.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är dock 19/3.

Ansöker gör du endast vi vår hemsida www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår