Tillbaka till sök
Utgått jobb

Apparatskåpsbyggare/installatör

Apparatskåpsbyggare/installatör

Om företaget
LMT Elteknik är ett ingenjörsföretag inom området elteknik. Företaget är verksamt mitt i en expansiv region och har kontor i Malmö, Hässleholm, Kristianstad och Svenljunga.

Idag arbetar vi huvudsakligen med integration av automations utrustning inom industri- och energisektorn samt projektering av installation till byggbranschen.

LMT Elteknik arbetar inom följande verksamhetsgrenar där en rad olika kompetensområden ingår:
- Installationsteknik (utredningar, projekteringar, kontroll- och besiktningar, mm) inom kraft, belysning, tele, data samt styr- och övervakning.
- Automation och industriell IT (förstudier, upphandlingsunderlag och förfrågningar, konstruktion, programmering av PLC och HMI-system, databaser, webb applikationer, kommunikation, instrumentering, apparatskåpsbyggnation i egen verkstad, montage, drifttagningar och utbildning).
-Energi (konsulting, instrumentering, konstruktion, utbildning, utredningar).

Vi söker nu en Apparatskåpsbyggare/installatör som vill vara med och utvecklas i en utmanande verksamhet och vara delaktig i att stärka LMT´s position på marknaden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är intresserad utav elteknik!
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav att montera apparatskåp efter ritning, därför är de viktigt att du har förståelse för el och elunderlag.

Du kan även få utföra mindre installationsarbeten samt deltaga i avprovning/drifttagning på någon av LMT´s olika projekt. Möjlighet för elkonstruktionsarbete kan komma att bli aktuellt.
På LMT arbetar man med frihet under ansvar, vilket innebär att man behöver ha en förståelse för att kunna planera och prioritera i sitt arbete för att hålla tidsramar på bästa sätt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell till tjänsten som Apparatskåpsbyggare/Installatör ser vi att du har minst gymnasial utbildning inom el och gärna med något års relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann och händig.
Du kommer att bli en del av ett team vilket kräver att du som person är social och samarbetsvillig.
Rollen kräver B-körkort.

En del av arbetena görs ute hos kund vilket medför resor och ibland övernattningar.

Information och kontakt
Ansöker gör du via vår hemsida www.wikan.se. Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Ansökningarna behandlas löpande men sista dag att söka är 2023-03-19.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Tjänstgöringsort

Svenljunga (Västra Götalands län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår