Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Underhållstekniker

Underhållstekniker

Om företaget
Sveriges Stärkelseproducenter förening u.p.a bildades 1927 och medlemmarna består av lantbrukare. Företagets huvudverksamhet är att utveckla, producera och marknadsföra stärkelseprodukter, fiber och protein som utvinns från potatis som levereras av föreningens medlemmar, produkterna säljs till livsmedelsindustrin och till pappersindustrin. Inom koncernen arbetar cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige. Koncernen omsätter cirka 2 miljarder.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker arbetar du praktiskt med avhjälpande och förebyggande underhåll gällande maskin och fastighet. Genom ditt arbete bidrar du till en hög teknisk tillgänglighet. Vi har under senaste åren drivit en utvecklingsresa inom underhåll och står just nu i en fas av fortsatt spännande utmaningar i arbetet för att ständigt bli bättre.
I arbetet ingår beredskap var 6:e vecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Felsöka och återställa utrustning i den dagliga driften samt fastighetsunderhåll.
- Problemlösning och förbättringsarbete.
- Planera, bereda och utföra förebyggande underhållsaktiviteter i underhållssystemet.
- Medverka i utveckling och framtagande av ny utrustning.
- Mottaga och handleda externa leverantörer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker vår tjänst har god erfarenhet och förståelse för underhåll. Du har framför allt intresse och vilja att sätta dig in i hur vår underhållprocess fungerar. Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin och jobbat i underhållssystem eller likvärdigt.

Vidare tror vi att du har en relevant utbildning inom underhåll/teknik och vi ser gärna att du har erfarenhet av felsökning, mekanik, styr-och reglerteknik eller svetsning. Du behöver också ha en viss datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system.

Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har ett genuint intresse för underhåll/teknik och problemlösning.

Information och kontakt
Vi erbjuder ett intressant arbete som bjuder på många spännande utmaningar i ett företag som präglas av långsiktighet och har en stark och positiv företagskultur. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Rekrytering sker genom löpande intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att söka!
Sista ansökningsdag är 31 mars 2023.

I denna rekrytering samarbetar Lyckeby med Wikan Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta Hanna Nyberg, 044 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår