Tillbaka till sök
Utgått jobb

TEKNISK PROJEKTASSISTENT TILL VÄXANDE BOLAG

TEKNISK PROJEKTASSISTENT TILL VÄXANDE BOLAG

Om företaget
Movomech AB är en komplett leverantör av produkter och totallösningar inom professionell lyftteknik. Det har vi varit sedan 1986. Tack vare vår breda produktportfölj är vi verksamma inom de flesta typer av industri med lyft- och hanteringsbehov. Våra kunder återfinns inom trävaruindustri, mekanisk industri, lager och logistikcentraler, fordonsindustri, tryckerier och grafisk industri, hus- och möbeltillverkning, kemisk industri, fordonsverkstäder, livsmedelsindustri, forskningsanläggningar och laboratorium, och många andra branscher. Vårt huvudkontor och våra produktionslokaler finns i Kristianstad och vi installerar lyftutrustning till de främsta produktionsanläggningarna över hela världen, med egen projektledning eller genom ett omfattande nätverk av återförsäljare. Movomech är en del av Amplex, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer.

Vi växer och söker nu en teknisk projektassistent då en av våra kollegor har gått vidare inom företaget. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en teknisk projektassistent till vår konstruktionsavdelning. Som teknisk projektassistent kommer du att ha en bred och varierad roll med huvuduppgift att färdigställa den tekniska dokumentationen åt våra kunder. I slutskedet av projekten är din uppgift att sammanställa all teknisk dokumentation som tex manualer, reservdelslistor, serviceinstruktioner etc. En stor del av rollen innebär att du supporterar dina konstruktörskolleger och projektledare till att deras vardag blir så enkel som möjligt med syfte att projekten drivs framåt i rätt hastighet. Tjänsten innehåller även viss typ av beredning/ inköp samt mindre projektansvar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Våra medarbetare består av människor som karaktäriseras av uppfinningsrikedom, stolthet och en tro på att samarbete är nyckeln till framgång. Vi ser gärna att du också har teknisk fallenhet, gillar att meka och föredrar att arbeta i team.
Du har en grundläggande teknisk kompetens och förståelse för tekniska processer. Har du erfarenhet av mekanisk konstruktion praktiskt eller teoretiskt så har du ett försprång i rollen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning. Vidare är du en van datoranvändare och har arbetat i någon typ av affärssystem och i Office, framförallt i Excel. Du skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror att du som söker är engagerad, lyhörd, duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och är van att driva dina egna processer. Du trivs med att supportera och hjälpa människor och har lätt för att skapa relationer.

Information och kontakt
Du kommer att ha din arbetsplats på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal vilket innebär att den inleds med en visstidsanställning på sex månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Movomech. Tillsättning sker efter överenskommelse och sista ansökningsdag som är den 26 mars.
För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår