Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Kristianstad)

Projektadministratör

Projektadministratör

Om företaget
Högskolan Kristianstad Uppdrag AB är ett helägt dotterbolag till Högskolan Kristianstad och förmedlar all uppdragsutbildning åt lärosätet. Bolaget omsatte 2022 ca 15 mkr och hanterade drygt 80 projekt, stora som små.

Vår verksamhet utvecklas och nu söker vi en projektadministratör som kan förstärka vårt team. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektadministratör är din främsta uppgift att administrera uppdragsutbildningar åt Högskolans fakulteter. I nära samarbete med samordnare svarar du på anbudsförfrågningar, utformar avtal och medverkar vid utveckling av nya kurser och utbildningar samt genomförande och uppföljning i samband med detta. Arbetet innebär administration såsom registrering av deltagare och handläggning av kursplaner samt att ge stöd åt deltagare, kursansvarig och programområdesansvarig.

Inom verksamheten arrangeras konferenser och då administrerar du arbetet tillsammans med en konferensledning. Det ingår även att vara redaktör för uppdragsverksamhetens hemsidor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete samt av att arbeta såväl självständigt som i team i olika projekt. Du har vana från ett arbete som ställer krav på hög grad av service, flexibilitet och samarbetsvilja. Många externa såväl som interna kontakter är inget som skrämmer dig utan är det som bidrar till arbetsglädje och motivation. Arbetet kräver god kommunikation och dokumentation och vi förutsätter att du har god datorvana, god kommunikationsförmåga samt är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på Högskolan Kristianstad Uppdrag AB:s kontor på Högskolan Kristianstad. Det är en hyrrekrytering vilket innebär att du inledningsvis blir anställd av Wikan Personal för att sedan gå över i anställning hos Högskolan Kristianstad Uppdrag AB.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 29 mars 2023. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se! För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på telefon 044-590 65 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår