Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Inköp/försäljning/marknad (Sölvesborg)

Innesäljare

Innesäljare

Om företaget
Applied Systems AB är ett mjukvaruföretag som utvecklar och säljer ett av Sveriges ledande affärssystem för uthyrningsbranschen. Vårt egenutvecklade affärssystem AppSys Rent ger bättre kontroll och högre lönsamhet i uthyrningsverksamheter.

Vi drivs av att tänka nytt och gillar nya utmaningar. Vi drivs av att finna lösningar och vår nyfikenhet gör oss öppna för att hitta nya möjligheter tillsammans med våra kunder.

Bolaget, vilket ägs av Rickard Thuresson och Daniel Marcovici, har haft en stadigt positiv utveckling och redovisat vinst i samtliga bokslut sedan det första verksamhetsåret 2011.

Vi söker nu en innesäljare till vårt huvudkontor i centrala Sölvesborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare hos Applied Systems AB är du ansvarig för hela säljprocessen som bland annat inkluderar att kontakta och ibland även besöka nya kunder, demovisning, offertberäkning, riskbedömning, kalkyl och kontraktsgenomgång samt överlämning till kundansvarig. Som innesäljare hos oss säljer du genom förtroende och via dina relationer. Vi ställer höga krav på dokumentation och kvalitet genom hela säljprocesserna. I din roll som säljare deltar du även i framtagandet av marknadsaktiviteter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Till denna tjänst söker vi dig som är ansvarsfull och trivs med att driva och utveckla affärer och kundrelationer. Du är målmedveten, självständig och vill vara framgångsrik i din försäljning. För att passa för tjänsten behöver du ha hög social kompetens och kunna skapa, bygga och bibehålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare och leverantörer. Du är också strukturerad, lyhörd, pålitlig och noggrann. Du behöver även vara administrativt lagd och skriftlig dokumentation ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning, gärna mot byggnads- eller uthyrningsbranschen. Du har arbetat med företagsförsäljning och är van vid bearbetning av nya kunder. Du kommer att vara ansvarig hela vägen från försäljning till överlämning till kundansvarig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi framför allt söker dig som är trygg i dig själv samt värdesätter ett arbete med stort eget ansvar. Du tror på att det personliga mötet skapar bra försäljning oavsett om det är på plats hos kund eller över videosamtal. Du som söker motiveras av att starta men också avsluta projekt då processer kan vara långdragna och du driver flera projekt parallellt. Vi ser det som självklart att du är van att arbeta i affärssystem och Officepaketet. Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Sölvesborg. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning hos Applied Systems AB. B-körkort är ett krav.
Vi tillämpar löpande urval, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan och motivering varför du tror att denna tjänst är perfekt för dig! Du söker via Wikans hemsida, www.wikan.se.
För mer information kontakta konsultchef Hanna Nyberg på 044 590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-04-02

Tjänstgöringsort

Sölvesborg (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår